Waarom Crime-Club.nl?

Waarom Crime-Club.nl?

Crime-Club is een voor iedereen gratis te spelen maffia spel, maar wat maakt CrimeClub nou beter als de tientallen andere crime games die op het internet circuleren?

CrimeClub is voor iedereen!

CrimeClub is een gratis te spelen maffia game voor jong en oud. Er loggen dagelijks tientallen spelers in die strijden om de beste gangster van het spel te worden. Het spel is vrij eenvoudig te begrijpen voor nieuwe spelers en iedereen maakt kans om de beste te worden!

Gratis betekend ook echt gratis!

Je kent het wel.. Je registreert je op een spelletje dat gratis te spelen is, maar uiteindelijk ben je alsnog verplicht echt geld erin te steken om vooruitgang te boeken. Op Crime-Club is dit echter niet het geval. Door onze vele mogelijkheden om te handelen zijn er verschillende manieren om aan belcredits te komen zonder hiervoor te betalen. Denk hierbij aan het verkopen van je hoeren om vervolgens met het geld belcredits te kopen op de markt of ruil jouw eerpunten direct met een andere spelers voor belcredits. CrimeClub is dus echt gratis te spelen!

Je kan natuurlijk ook altijd je credits direct kopen in de donatieshop. Hiermee steun je Crime-Club en kunnen wij het spel voor jullie blijven verbeteren!

Een uniek concept!

In tegenstelling tot andere maffia spelletjes zoals bijvoorbeeld Mafiaway of bendes heeft CrimeClub een uniek concept gecreeerd om jou de beste ervaring mogelijk te geven. Waar bij andere maffia spellen geld vaak de hoofdrol speelt en power/scorepunten te koop zijn voor in-game geld is dat bij Crime-Club niet het geval. Door de meeste scorepunten te verzamelen voor zowel jezelf als voor je familie kom je steeds hoger in de statistieken! Deze scorepunten kun je NIET kopen. Je moet deze verdienen door actief te spelen en zoveel mogelijk goederen te verzamelen. Denk hierbij aan hoeren, eerpunten, koffertjes etc.. De top 3 spelers met de meeste scorepunten aan het eind van de ronde winnen echt geld! Benieuwd welke prijzen je allemaal kunt winnen op dit gratis maffia spel? CrimeClub prijzen

De community!

In de afgelopen jaren dat CrimeClub bestaat heeft het een community opgebouwd om trots op te zijn. Elke ronde komen er tientallen nieuwe spelers bij en we zien ook steeds weer spelers terugkomen. Er hangt op CrimeClub een gezellige sfeer. Chat met andere gangsters in onze shoutbox of neem een kijkje op het forum. Speel samen met je vrienden en bereik de top!

Registreer je nu! Ben jij al overtuigd? Dat kan bijna niet anders! Meld je gratis aan op CrimeClub!