Prijzen

Prijzen van Crime-Club.nl

Aan het einde van elke ronde delen wij prijzen uit, dit is op basis van persoonlijke prestaties. Wij geven namelijk echt geld aan de top-3 van het spel per ronde van CrimeClub. Dit houdt dus in dat wanneer jij aan het einde van de ronde in de top-3 staat, je in de prijzen valt. Wij informeren elke spelen die een prijs gewonnen heeft aan het einde van de ronde of aan het begin van de nieuwe ronde.


Wat zijn de prijzen?

Prijzen CrimeClub

Dus even voor de duidelijkheid, alleen de nummer 1, nummer 2 en nummer 3 aan het einde van een ronde winnen echt geld.


Hoe kan ik een gewonnen prijs in ontvangst nemen?

Na het winnen van een prijs neemt CanYouFeel de eigenaar van CrimeClub contact met je op. Hij feliciteerd je met je prijs en vraagt vervolgens hoe jij deze uitbetaald wilt krijgen. Je kunt kiezen uit de volgende manieren.

 • iDeal
 • Paysafecard
 • Paypal
 • Bankoverschrijving

 • Mocht hier nu niets tussen staan wat jij wenst? Dan kun je altijd in overleg nog kijken of de manier waarop jij het prijzengeld wilt ontvangen mogelijk is.

  Wie hebben er in het verleden prijzen gewonnen?

  Je kunt gratis een account aanmaken op Crime-Club.nl. Vervolgens log je in op je account en klik je op het kopje 'Informatie'. Hier zie je het kopje 'Hall of Fame'. Op deze pagina kun je zien wie er in de top-3 beste spelers stond per ronde. Dus wil jij weten wie er won in ronde 1? Dan selecteer je de eerste ronde en bekijk je wie er in de top-3 stond. Zo weet jij dus welke speler welke prijs won in welke ronde.

  Komen er meer of andere prijzen in de toekomst?

  We hebben vaak nagedacht over het prijzenconcept. Bekijk deze pagina eens in de zo veel tijd om te kijken of er meer prijzen bij zijn gekomen of dat de huidige prijzen zijn aangepast. Hoe het er in de toekomst uit komt te zien weet ik ook niet. Ik ben wel voorstander om meerdere prijzen te geven aan de top spelers. Denk bijvoorbeeld aan de plekken 4 tot 10 die in-game credits winnen. Maar dat is nu nog niet van toepassing maar wie weet in de toekomst.