FAQ

Hoe rank ik op Crime-Club.nl?

Rankervaring kun je op veel manieren verdienen:

 • Het plegen van een lichte misdaad en het plegen van een zware misdaad. Klik hier om naar misdaden te gaan!
 • Het stelen van een voertuig(beginners) en het stelen van een voertuig(ervaren). Klik hier om naar voertuig stelen te gaan!
 • Het uitbreken van mensen in de gevangenis. (Let op: niet elke speler die je uitbreekt zal daad werkelijk uitbreken, ook is er een kans dat je wordt opgepakt en zou je zelf in de gevangenis terecht komen) Klik hier om naar de gevangenis te gaan!
 • Het plegen van familie misdaden. Klik hier om naar familie misdaad te gaan!
 • Het plegen van een familie overvallen. Klik hier om naar familie overval te gaan!
 • Het kopen van huizen via de makelaardij. Klik hier om naar de makelaardij in je staat te gaan!
 • Het plegen van Bank overval met andere spelers. Klik hier om naar bank overval te gaan!

 • Hoe verdien ik geld?

 • Misdaden: Je kunt vanaf Scum lichte misdaden voltooien. Met deze misdaden krijg je rankervaring en een klein geld bedrag. Vanaf Assassin kun je Zware misdaden doen met deze misdaden zou je meer rankervaring krijgen en een groter geld bedrag.
 • Auto’s stelen: Je kunt vanaf Scum voertuigen stelen(Beginners). Vanaf Assassin kun je auto’s stelen(Ervaren). Deze voertuigen kun je repareren en/of verkopen.
 • Hoeren pimpen: Je kunt vanaf rank Gangster hoeren pimpen. Je kunt er voor kiezen om je hoeren te houden, maar je zou je hoeren ook kunnen verkopen. Hoeren verdienen $100 per uur op straat en $150 per uur achter een raam. Deze kan je achter het raam zetten in het Red light district. Tevens krijg je van de hoeren die je in bezit hebt score! (2 score per hoer)
 • Eerpunten: Je kunt op allerlei manieren eerpunten verdienen. Doormiddel van familie misdaden en Mission Impossible verdien je het snelste eerpunten. Deze eerpunten zou je kunnen verkopen via de markt om extra geld te kunnen verdienen.

 • Daarnaast zijn eerpunten een goede basis voor score in het spel. (3 score per eerpunt)
  LET OP: Eerpunten heb je nodig op te kunnen ranken naar Legendary Don zie hiervoor de Rank & score


  Hoe moet ik iemand vermoorden?

 • Je zult eerst 60% wapen training moeten halen voor je iemand kan vermoorden. Elke 5 minuten zou je kunnen trainen en je krijgt elke klik 2 a 4 % wapen training erbij. Als je iemand schiet zou je 10% wapen training verliezen, hierna moet je dus opnieuw trainen.
 • Een wapen kopen via de uitrustingwinkel. Vanaf 20% wapen training kan je het eerste wapen kopen, wil je een beter/duurder wapen moet je eerst meer wapen training krijgen. Voor de laatste 3 wapen moet je zowel wapen training als wapen ervaring hebben voor je ze kan kopen. (wapenervaring haal je door spelers te schieten of te steken.)
 • LET OP: Spelers kunnen wapen en backfire hebben, dit is zeer risicovol en je zult kunnen sterven!
 • Backfire instellen kan in de uitrustingswinkel. Klik op backfire en stel je hoeveelheid in.
 • Backfire werkt alleen als je 60% wapen training hebt en een wapen.
  LET OP: hoe hoger de rank hoe meer kogels je zult moeten gebruiken!


  Detective:

  De detective kan naar mensen hen staat zoeken. Het zoeken van een detective kan je instellen per uur. Als je detective iemand heeft gevonden blijft dit aan aantal uur staan, daarna verdwijnt dit weer uit je lijst en zou je opnieuw iemand moeten zoeken.
  Let op: Detective kan alleen iemand voor je vinden als je GEEN Bescherming meer hebt.


  Hoe krijg ik score punten?

  Score punten zijn punten die je verdient doormiddel van de onderstaande punten.

 • Het plegen van misdaden en voertuig stelen.
 • Het pimpen van hoeren. Per hoer die je in je bezit hebt krijg je 2 score punten. Je hoeren zullen alleen score blijven geven tot je dood of je ze hebt verkocht.
 • Het halen van eerpunten. Doormiddel van familie misdaden, Mission impossible opdrachten en ronde missies kan je makkelijk en snel eerpunten verdienen. Eerpunten geven 3 score punten per stuk. Eerpunten zullen ook na je dood score blijven geven!
 • Het vermoorden van spelers. Door het vermoorden van spelers krijg je per uur 15 score punten. Daarnaast kan je doormiddel van een Legendary don te vermoorden 50.000 score krijgen, dit is bij een scum maar 100 score.
 • Plattegrond/landjes. Voor elk landje in de plattegrond dat je bezit krijg je 1000 score per uur.
 • Als je Legendary Don bent zou je 10.000 punten per uur ontvangen. Dit aantal is uiteraard per rank verschillend.
 • Gevangenis uitbraken. Doormiddel van spelers uit de gevangenis breken krijg je per uitbraak 0.5 score per uur. Deze score loopt ook door nadat je bent vermoord.
 • Het openen van koffers. Door het openen van koffers zou je per koffer een aantal score punten kunnen bemachtigen. Let wel het openen van koffers kan je ook schade toebrengen. Het ziekenhuis zal je dan kunnen genezen.
 • Loopjongens missies voltooien. Doormiddel van het voltooien van een opdracht bij de loopjongens kan je eerpunten maar ook score punten verdienen.

 • Koffersysteem:

  Bij elke misdaad, voertuig die je steelt, familie misdaden en doormiddel van het reizen kun je koffers vinden. Vanuit deze koffers kun je extra score halen.
  LET OP: In een koffer kan ook een explosief verstopt zijn. Mocht dit het geval zijn verlies je levens. In het ziekenhuis kan je je zelf genezen.


  Plattegrond:

  Er zijn 4 verschillende staten op Crime-club.nl. iedere staat heeft een aantal landjes. Deze landjes kun je kopen of veroveren. Wil je een landje veroveren moet je bij de uitrustingswinkel een vliegtuig kopen, hoe duurder je vliegtuig hoe betere kans je hebt op slagen van de aanslag op het landje. Echter kan je alleen landjes veroveren als je geen bescherming meer hebt.


  Bezittingen:

  Er zijn 4 verschillenden staten op Crime-club.nl. iedere staan heeft zijn eigen bezittingen. Iedere bezitting kost geld om deze bezitting van jou te maken. De bezittingen kunnen behoorlijk wat geld opleveren. Let wel dat je dus een makkelijk doelwit bent voor overige spelers. Bezittingen kun je alleen bij je houden als je geen bescherming meer hebt.


  Loterij:

  Bij de loterij kunnen spelers loten kopen voor de loterij. De loten kosten 50 credits, 100 eerpunten of € 5.000.000,-. De winst is dagelijks variërend, dit komt omdat de 1e, 2e en 3e prijs zijn gebaseerd op de verkoop van de loten. Als beheerder van de loterij(zelfde in elke staat) krijg je een respectievelijke vergoeding voor het beheren van de loterij.(5 credits, 10 eerpunten en €250.000,-)


  Ronde missies:

  De rondemissies zijn misschien die bestaan uit 5 moeilijkheidsgraden. Elke graad geeft een passende beloning. Mocht je de 5e graad halen krijg je de beloning plus nog 2.000.000 extra score punten.


  Smokkelen:

  Smokkelen is een goede methode om snel geld te verdienen. Je brengt drank en drugs van de ene staat naar de andere staat. Let wel dat je tijdens het reizen gepakt kan worden door de douane! De douane kan je omkopen in de donatieshop. De kosten hier voor zijn 100 credits voor 12 uur de douane om te kopen. De smokkelroute is te vinden in de winstindex van de game! (Succes met vinden van de juiste route!)


  Donatieshop:

  In de donatieschop kan je statussen kopen voor Crime-club.nl! Met deze statussen zijn er allerlei extra toevoegingen in het spel. Ook kun je in de donatieshop de douane omkopen en je zwitserse bankrekening uitbreiden.


  Mission Impossible:

  Mission impossible is een missie waar je elk uur extra eerpunten mee kan verdienen. Er zijn 6 verschillende missies met elk een beloning voor de top 3 meest geslaagde missies. Mission impossible wordt elk uur gereset en uitbetaald! Aan mission impossible zit ook een ronde missie gelinkt.


  Sportschool:

  In de sportschool kan je je zelf trainen om de sterkste gangster te worden. Er zijn 10 verschillende levels in de sportschool van Rookie tot Martial Champion. Wat kan je hier mee? Hoe hoger je level is in de sportschool hoe meer slagingspercentage je hebt met misdaden en hoe groter je kans is dat je een koffer vind. Daarnaast kan je ook in de sportschool wedstrijden spelen tegen andere spelers. Let wel dit is gebaseerd op je level die je bent in de sportschool!


  Huurmoorden:

  Op de huurmoorden kan je spelers zetten die jij graag dood zou willen zien. Denk daarbij aan de familie waar je oorlog mee hebt, of spelers die je om je rank niet kan vermoorden. Mocht je iemand van de huurmoorden willen vermoorden kan je de prijs claimen nadat de desbetreffend persoon door jou is geschoten.


  Kraak de kluis:

  Kraak de kluis is een spelletje die je pas dan spelen als je Donateur bent. Het doel is dat je de kluis kraakt en in de kluis ligt dat een geld bedrag voor je klaar die je wint! De bedragen variëren tussen de €1.000.000,- en de €3.000.000,- !


  50/50 Race:

  50/50 race zegt het al! Je kan hier racen tegen andere leden. Met deze races kan je eerpunten, credits en geld winnen. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van wat je inzet. Mocht je al behoorlijk wat eerpunten, credits of geld hebben verloren kan je je zelf altijd op de witte lijst zetten. Hierdoor kan je voor een bepaalde tijd NIET meer racen! Denk er goed over na voor je je op de witte lijst zet, Administrators kunnen je niet meer van de lijst verwijderen!