Elkspel

Wat is een online elkspel?

Een online spel is een computerspel dat gespeeld wordt over het internet/een computernetwerk. Het is vandaag de dag is het netwerk altijd wel het internet of een soortgelijke technologie. Vroeger maakte spellen gebruik van modems waarmee meerdere computers op elkaar waren aangesloten. Online spellen zijn vaak bedoeld als multiplayerspellen. Sommige spellen kan je alleen maar als multiplayer spelen, terwijl andere spellen de online functie een extra speelmogelijkheid is

Verschil tussen een bordspel en een online spel

Bij een online spel heb je vaak iemand die het spel beheert, codeert en update. Iemand is dus achter de schermen bezig om het spel aan te passen naar de wensen van de spelers. Crime-Club.nl wordt bijvoorbeeld beheert door de speler ‘CanYouFeel’, hij is dagelijks bezig met chatboxen modereren, het spel updaten en nieuwe functies toevoegen. Ook organiseert hij giveaways en acties met promocodes. Bij een bordspel kan je zelf alles bepalen. Neem bijvoorbeeld het bordspel ’30 seconds’, bij dit bordspel heb je een timer. Jij moet een opdracht uitvoeren binnen 30 seconden, lukt dit niet dan verlies je. Je kan hier de speler zelf extra tijd bijgeven als je voor plezier speelt. Bij een online spel is dit niet mogelijk, vaak kan je extra tijd of zetten bijkopen of een filmpje kijken, maar je kan het vaak niet gratis krijgen.

Wat voor spel is Crime-Club?

Crime-Club is een online multiplayer game. Je speelt vaak in een familie en probeert met je familie de nummer 1 familie te worden. Zelf ben je ondertussen ook bezig om de nummer 1 van heel Crime-Club te worden, dit doe je met hulp van je familie. Jullie gaan samen familie misdaden, familie overvallen, bank overvallen en missies doen. Zelf ga je lichte- en zware misdaden, beginners- en ervaren auto’s stelen, kluizen kraken, hoeren pimpen, wapentraining- en ervaring opdoen en nog veel meer. In het begin zullen je misdaden en pogingen om auto’s te stelen moeizaam verlopen, maar elke keer als je het probeert gaat je slagingskans omhoog.

Hoe meld ik mij aan bij Crime-Club?

Je kan je aanmelden bij Crime-Club door naar de website te gaan (Crime-Club.nl), daarna klik je op het kopje ‘gratis aanmelden’, vervolgens maak je een account aan doormiddel van alles in te vullen. Het gaat hier om een gebruikersnaam, email adres (werkend), wachtwoord en het accepteren van de ‘Algemene verordening gegevensbescherming’. Vervolgens kan je van alle features van Crime-Club gebruik maken, enkele features vereist een donateur rank.

Wat is score en waar wordt het op gebaseerd?

Zoals bijna elk spel heeft ook Crime-Club een spelersranglijst. Je kan hoger in de lijst komen door score te verdienen. Score kan je verdienen door actief bezig te zijn, maar ook als jij offline bent krijg jij er score bij. Je verdient veel meer score als jij actief bezig bent met misdaden, auto’s stelen, familie misdaden, enzovoort, maar tijdens dat jij aan het werk bent of slaapt verdien je uurlijks score zodat mensen niet ver op je uitlopen. Score kan je verdienen doormiddel door het doen van succesvolle misdaden, succesvol auto’s stelen, hoeren pimpen, succesvol spelers uitbreken, succesvolle familie misdaden, succesvolle familie overvallen en door koffers te openen. Naast dat heeft Crime-Club een feature die uurlijks score geeft. Deze uurlijkse score is gebaseerd op jouw aantal eerpunten, hoeren, uitbraken, moorden, rank en plattegrond landjes. Als je minimaal 30 minuten online bent geweest tijdens het uur krijg je een 100% score boost.

Hoe kom ik aan geld?

Je kan geld verdienen doormiddel van misdaden, auto’s verkopen, hoeren achter de ramen zetten of verkopen, kluizen kraken, familie overvallen, bank overvallen en nog veel meer. Sommige manieren krijg je meer geld van, maar zijn wel meer risicovol. Je kan een bank overval starten en alles inversteren, maar als de overval niet succesvol is verlies je alles. Doormiddel van smokkelen kan je veel geld in een korte periode verdienen. Hier zit geen cooldown op, je bent continu aan het vliegen dus je kan niet elke seconde drugs & drank kopen/verkopen, maar het verdient meer dan de normale misdaden en auto’s die je steelt.

Welke social media kanalen zijn er aanwezig?

Crime-Club probeert op elk platform actief te zijn, dit is om zoveel mogelijk mensen op de hoogte te brengen van het laatste nieuws. Hieronder is een lijst van de social media kanalen die wij gebruiken :

- Facebook : https://www.facebook.com/CrimeClub.nl/
- De Crime-Club blog : crime-club blog
- Twitter : https://twitter.com/crime_club
- Instagram : https://www.instagram.com/crimeclub.nl
- Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCec-nKu-HbD4t4D1IHTe7_g
- Tumblr : https://crimeclub.tumblr.com/
- Pinterest : https://nl.pinterest.com/crimeclub/
- Discord : https://discord.gg/gz7tHsc